Дъщерното дружество за моторни спортове на Subaru - Subaru Tecnica

...
Дъщерното дружество за моторни спортове на Subaru - Subaru Tecnica
Коментари Харесай

Subaru на 24-часовото състезание през 2024 г

Дъщерното сдружение за моторни спортове на Subaru - Subaru Tecnica International още веднъж ще бъде на старта на 24-часовото съревнование (30 май до 2 юни 2024 г.) в „ Зеления пъкъл “ тази година. Това значи 15-то присъединяване в класиката на дълги дистанции за японците.

Приблизително 25-километровото трасе се счита за най-трудното спортно трасе в света със своите завои и денивелация от 300 метра. Традиционно променливите метеорологични условия в Айфел също слагат водачите пред големи провокации.

Subaru още веднъж ще се състезава в категорията " SP4T " за коли с турбо мотори с работен размер сред 2,0 и 2,6 литра. 2024 WRX NBR Challenge е основан на WRX S4 и употребява оформлението на Subaru Global Platform със симетрично задвижване на четирите колела и боксер мотор. Подобренията включват издръжливостта и надеждността на окачването, надеждността, мощността и термичната успеваемост на 2,4-литровия турбо мотор с непосредствено впръскване, както и охлаждането на мотора и изгорелите газове.

Оптимизираната аеродинамика обезпечава доста усъвършенстване на държанието в завой. Що се отнася до водачите, Subaru разчита постоянно на двамата водачи Карло ван Дам (Холандия) и Тим Шрик (Германия), които от години се състезават за марката в Айфел. Зад кормилото са и японските съотборници Кота Сасаки и Ринтаро Кубо.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР