Реденето на опашка може да се смята за британска черта,

...
Реденето на опашка може да се смята за британска черта,
Коментари Харесай

„Заслуженият купувач се избута покрай мен на опашката – но аз му се изсмях последният“.

Реденето на опашка може да се счита за английска линия, само че това, което в действителност се свежда до положителни обноски и самообладание. Да видите някой да се бута при започване на редицата може да накара даже най-спокойните хора да се раздразнят, защото опцията за възмездие е прекомерно добра, с цел да я пропуснете.

Споделяйки личната си история за очакване на отмъщение, един мъж разкри по какъв начин съумя да се посмее последно на семейство, което освен прекъсна опашката, само че и се опита да получи неоторизирана отстъпка. Публикувайки в обществените медии, той изясни, че е бил в магазин за домашни любимци, с цел да вземе консумативи за своя план за възобновяване на дома. Магазинът беше изключително претрупан и мъжът призна, че търпението му се е изчерпало, до момента в който си проправял път, пробвайки се да не се блъска в други клиенти.

Той продължи: „ Отидвам към пътеката със стени. Колкото и да е смешно, това е цялостен безпорядък. Има един човек на междинна възраст, възрастният му татко и неговият наследник на към 20 години, които...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР