Експертът Стефан Гамизов написа коментар в социалната мрежа Facebook по

...
Експертът Стефан Гамизов написа коментар в социалната мрежа Facebook по
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Лъжата, че сме еднакви, се използва за целите на краденето и корупцията!

Експертът Стефан Гамизов написа коментар в обществената мрежа Фейсбук във връзка това дали обществата са идентични и по какъв начин този мит се употребява за задачите на краденето и корупцията . И още:

„ Не всички народи са сполучливи и мощни, тъй като не всички публични култури са такива.

Колкото и да ви лъжат левичарите на Запад, че сме идентични, те самите не го имат вяра и са културни супремалисти, които употребяват тази неистина за задачите на краденето и корупцията.

В Русия или Иран не са основателите на Facebook, смарт телефоните ви или интернет въобще, не измислят нищо от общочовешко значение, а единствено несгоди и съсипия замислят.

Това не е, тъй като са глупави или с нещо разнообразни на генетично равнище – хора като всеки от нас – просто публичната им просвета е примитивна и унищожителна за личностни общественополезни постижения.

Това ще рече е извънредно закъсало и наложително време, да се променяме от русо-близкоизточна просвета към европейска, с цел да не сме последни във всичко в Европа.
Докато сме с варварите, каквито сме били апропо и ние в миналото (1000+ години), когато сме пристигнали на Балканите, само че елитите ни от безчовечен са приели модела на образован и прогресивен просветен Константинопол, до тогава и в този момент с варварите ще
страдаме.

Русификацията след 1944 година до през днешния ден единствено ще ни убива и унищожава.

Времето ни изтича да осъзнаем личната си русо-ислямистка социална обществено-културна варваризация настъпила с руснаците, ислямистите и мутрите, и да се борим с нея на всяка, даже невъзможна цена.

Това е въпрос на оцеляване, на живот и гибел! “

Украйна реализира триумфи в битката с корупцията

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР