Женени от пръв поглед Обединеното кралство ще се завърне по-късно

...
Женени от пръв поглед Обединеното кралство ще се завърне по-късно
Коментари Харесай

Експертът от MAFS Обединеното кралство Мел Шилинг намеква за голям кастинг за тазгодишния сериал

Женени от пръв взор Обединеното кралство ще се завърне по-късно тази година за своята девета серия – а специалистът Мел Шилинг загатна за огромно разклащане на процеса на кастинг.

Гуруто на връзките се бори с рак на дебелото черво в трети етап, наричайки тестването „ извънредно “ в искрено ново изявление. Но тя остава непокорна пред лицето на здравословните си проблеми, като продължава натоварения си график за фотоси и покачва осведомеността за рака в процеса.

52-годишната австралийка неотдавна се откри в Обединеното кралство с дребните си семейство, пускащо корени в столицата със замайващ нов дом в Югозападен Лондон. Звездата към момента е подложена на химиотерапия, до момента в който изследва както обичайни, по този начин и холистични лекувания.

Нейната преданост към хитовото шоу за запознанства нито един път не се поколеба, до момента в който се приготвя за вълнуващия нов сезон, който следва. Мел подразни почитателите, като разкри, че този път ще има някои " неповторими " промени, добавяйки, че феновете...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР