Майка избухна в сълзи“, след като учител се подигра с

...
Майка избухна в сълзи“, след като учител се подигра с
Коментари Харесай

Майка „избухна в сълзи“, след като учител се подигра с името на сина й, казвайки, че е за кучета

Майка „ избухна в сълзи “, откакто преподавател се подигра с името на сина й, като сподели, че е за куче и не малко момче. Жената, която „ би направила всичко за детето си “, сега се колебае дали да рапортува учителката на шефа на учебното заведение, защото към този момент не я желае към сина си.

Сестрата на майката прибираше четиригодишното дете от учебно заведение, до момента в който тя беше на дълго чакан обзор при ортодонт - и това беше моментът, когато учителката сподели какво мисли за името на момчето. Тя твърди, че е чула целия диалог и го е предала на сестра си, когато оставила племенника си вкъщи. Говорейки с Reddit, лелята на момчето сподели: „ Сестра ми е извънредно насочена към фамилията и прекара цялото лято, подготвяйки сина си за учебно заведение.

„ Той беше разчувствуван да върви на учебно заведение. Наистина му хареса детската градина и откри доста другари, за които постоянно приказва и желае да излиза след учебно заведение. " Като множеството родители, дуото майка-син постави специфични старания да се приготви за първата му...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР