Гигантът в областта на електрическата мобилност и батерийните технологии BYD

...
Гигантът в областта на електрическата мобилност и батерийните технологии BYD
Коментари Харесай

BYD с нов двуетажен електрически автобус за Лондон

Гигантът в региона на електрическата подвижност и батерийните технологии BYD показа нова версия на емблематичния червен двуетажен рейс по време на особено събитие в Лондон.

За задвижването на новия двуетажен рейс на BYD- BD11, се разчита на Blade Battery- едни от най-високотехнологичните и надеждни батерийни модули, които са налични за закупуване и консолидиране сега на пазара.

BYD BD11 се чака да бъде пуснат в употреба по-късно през тази година, като от компанията разясняват, че той е създаден напълно съгласно присъщите особености и условия на лондонския трафик, и ще бъде последван от втори модел, предопределен за експлоатоация в междуградска среда.

BD11 е изпълнен с батерийни модули с общ потенциал от 532 kWh, като при неизбежната нужда от презареждане е допустимо ултра бърдо такова с потенциал от до 500 kW. Според калкулацията на BYD, в оптимални условия, батерията на електрическия рейс може да бъде презаредена от 0 до 100% за единствено 2 часа.

BYD BD11 идва с редица системи и технологии за повишение на комфорта и сигурността, включително интензивно окачване и системи за подкрепяне на ръководството.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР