КИЕВ, Украйна (АП) — Украинските войски са вкарани в интензивни

...
КИЕВ, Украйна (АП) — Украинските войски са вкарани в интензивни
Коментари Харесай

Украинският Зеленски казва, че армията му е вкарана в „ожесточени“ гранични битки на фона на руско нападение

КИЕВ, Украйна (АП) — Украинските войски са вкарани в интензивни борби с настъпващата съветска войска в две гранични зони, президентът Володимир Зеленски сподели, до момента в който броят на починалите от сриването на съветска жилищна постройка, упрекнато в украинския обстрел, набъбна до 15.

Зеленски сподели, че „ яростни борби “ се водят покрай границата в източна и североизточна Украйна, защото украинските бойци са превъзхождани с оръжие и бройка пробвайте да отблъснете забележителна съветска сухопътна атака.

„ Продължават отбранителни борби, яростни борби, в огромна част от нашата гранична зона “, сподели Зеленски в нощното си видеообръщение в неделя.

Силите на Кремъл се стремят да употребяват слабостите на Украйна, преди огромна партида нова военна помощ за Киев от Съединени американски щати и европейските сътрудници да дойде на бойното поле през идващите седмици и месеци, споделят анализатори. Това прави този интервал прозорец на благоприятни условия за Москва и един от най-опасните за Киев в двугодишната война, споделят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР