Като тръгнат джендърите по детските градини и училищата и като

...
Като тръгнат джендърите по детските градини и училищата и като
Коментари Харесай

Георги Марков: И Бойко не може да спаси джендърите, като ги емнат футболните фенове

Като тръгнат джендърите по детските градини и учебните заведения и като ги емнат да ги бият футболните почитатели, Бойко не може да ги избави. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Георги Марков в изявлението си пред Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта в Народното събрание, където с 10 гласа "против " през днешния ден бе отхвърлена противоречивата Истанбулска спогодба.

Ратификацията на противоречивия документ бе подкрепена от останалите народни представители на ГЕРБ, както и от Движение за права и свободи. Срещу тях бяха депутатите от "БСП за България ", Обединени патриоти и партия "Воля ", като решителен се оказа гласът на Марков, който посочи, че е дал своя вот по съвест.

В нашата история на Народното събрание не е имало в никакъв случай молебствия да не се приема един драконов закон, тъй като излишно вкарва дефиницията за "социален пол ". На кого в България е нужно изяснява какво е пол? На всички дебили в България и на Иванчо е ясно, че има два пола. И с спогодба за дамата за какво вкарва понятието "пол ", "социален пол ", съобщи Марков.

Има ли някой в тази зала, на който да не му е ясно какво е жена, че Истанбулската спогодба би трябвало да ми го споделя. Сега у нас ще пристигна едно комитетче да върви по учебните заведения и детска градини и да прави мониторинг по конвенцията, добави той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР