Гейнсвил, Флорида (AP) — Без значение какво ще се случи

...
Гейнсвил, Флорида (AP) — Без значение какво ще се случи
Коментари Харесай

Скайлър Уолъс от Флорида слага край на най-тежкия спад в кариерата си. Съотборник казва, че „всички трябва да се страхуват“

Гейнсвил, Флорида (AP) — Без значение какво ще се случи до края на шампионата по софтбол на NCAA, играчът на Флорида Скайлър Уолъс няма скоро да не помни най-нещастния месец от кариерата си в колежа.

Тя също не желае.

Уолъс, играчът на годината в Югоизточната конференция през 2023 година, възнамерява да употребява главоболието, инстинктивно трудно разпъване като гориво, до момента в който поставените под четвърто място Gators се пробват да напреднат в Женските колежански международни серии за пети път в последните седем шампионата.

Флорида (49-12) стартира най-хубавото от три супер районни серии против Baylor в петък. Победителят продължава към WCWS в Оклахома Сити.

„ Полагах толкоз огромен напън върху себе си и това е обикновено “, сподели Уолъс, петокурсник от Уудсток, Джорджия. " Аз разбирам, че. Имам си стандарти. Аз съм супер конкурентен. Никога не желая да виждам по какъв начин се продънвам и в никакъв случай не желая да виждам моите съотборници да се провалят. “

След като доближи водещо в нацията 0,475 пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР