Партии като Възраждане“ в България имат различни имена, но имат

...
Партии като Възраждане“ в България имат различни имена, но имат
Коментари Харесай

Урсула: Партии като българската Възраждане искат да унищожат ЕС

" Партии като „ Възраждане “ в България имат разнообразни имена, само че имат един общ знаменател – да разрушат Европейски Съюз. И ние няма да го допуснем. " Това съобщи през днешния ден ръководителят на Европейската комисия Урсула фхон дер Лайен, която е и водещ претендент за поста на Европейската национална партия (ЕНП).

Тя приказва по време на проведен от Евровизия спор на водещите претенденти на пет паневропейски партии. Той се състоя в Европейския парламент в Брюксел.

Тя бе запитана за следващ път подготвена ли е да работи с десни обединения от идващия Европейски парламент.

Фон дер Лайен повтори, че критериите за коалиция на ЕНП след изборите са три – сътрудниците да бъдат проевропейски, проукраински и срещу Путин и да поддържат върховенството на закона.

„ Ако погледнете, да вземем за пример, Национален общ брой във Франция или „ Алтернатива за Германия “ (АзГ) или пък „ Възраждане “ или „ Конфедерация “ в Полша - всички те могат да се посочват друго и да имат разнообразни правила, само че имат едно общо нещо. Те са другари на Путин и желаят да разрушат нашата Европа. И ние няма да позволим това да се случи “, безапелационна бе тя.
Отговорът й бе посрещнат от овации.

Кандидатите отговаряха на въпроси както на присъстващи в залата посетители, по този начин и на хора, пристигнали в представителствата на Екологичен потенциал в страните членки на Съюза.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР