Като събитие за десетки милиони долари, всеки детайл от Оскарите

...
Като събитие за десетки милиони долари, всеки детайл от Оскарите
Коментари Харесай

Оскари 2020, менюто за звездните гости и нестандартните решения на готвачите

Като събитие за десетки милиони долари, всеки подробност от Оскарите съставлява интерес. А когато приказваме за няколкочасова гала, от значително значение за присъстващите е с какво могат да се поддържат.

За 26-а поредна година менюто е поверено на световноизвестния готвач Волфганг Пук, като тази година негов асистент е синът му Байрън Пук.

Следвайки концепцията за здравословно хранене, повлияно от веган наклонността напоследък, двамата основават меню със 70% безмесни ястия. Зеленчуците несъмнено са преобладаващи - във всевъзможни форми и с всевъзможен усет, написа HELLO.

Пук още веднъж сподели въображение в кухнята, приготвяйки със своя екип стотици хлебни фигури под формата на статуетката Оскар с пушена сьомга и черен хайвер. Още 6000 шоколадови Оскара са изядени от почитателите на сладките изкушения.

Главният готвач на Оскарите не крие, че постоянно се старае да откри салдото сред усет и визия, тъй като точно той е решителен за това дали хората ще харесат храната, която е основал.

За начало звездите имаха избор сред особено основани за събитието три коктейла с текила, както и, несъмнено, скъпо уиски и шампанско. Общият брой на приготвените чаши е към 12 хиляди. Дали всички са били изпити, можем единствено да допускаме... /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР