Капитанът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган предупреди, че нищо не

...
Капитанът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган предупреди, че нищо не
Коментари Харесай

Гюндоган: Двубоят с Байерн не е решен


Капитанът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган предизвести, че нищо не е решено в дуела от Шампионската лига с Байерн Мюнхен след успеха с 3:0 над баварците в първия мач от 1/4-финалите.

“Точно това е грешката, която не би трябвало да вършим в този момент - да стартираме към този момент да мислим за финала в Истанбул след 3:0. Двубоят несъмнено не е решен “, сподели Гюндоган в изявление за  “Кикер “.

Сити има огромно преимущество преди реванша идната сряда в Мюнхен и може да мечтае за требъл този сезон. Тимът също е на полуфиналите на ФА Къп, до момента в който в Премиър лийг изостава с шест точки от водача Арсенал.

“Сега сме в средата на април и към момента можем да спечелим три значими трофеи, само че това може да изчезне след няколко седмици “, предизвести Гюндоган.

Халфът има вяра, че ключът към огромната победа против Байерн в първия мач е " безспорната класа " на отбраната на отбора.

“Байерн не беше неприятен в нападателен проект, само че по принцип нашите момчета не сгрешиха. Те направиха тази победа допустима. А в нападателен проект имаме задоволително качество и опит, с цел да вкараме нашите голове “, приключи халфът на Манчестър Сити.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР