Кандидатътза народен представител и водач на листата на Движението за

...
Кандидатътза народен представител и водач на листата на Движението за
Коментари Харесай

А. Яхова: Трябва ни правителство, което да решава проблемите на хората

Кандидатътза депутат и лидер на листата на Движението за права и свободи Ализан Яхова беше на предизборна обиколка в Община Две могили. Тази заран тя се срещна със аграрни производители и клиенти на пазара в града.

Три огромни ограничения в помощ на фермерите предлага Движение за права и свободи. Те са обезпечаване на по-висока ликвидност за земеделските производители,дофинансиране посредством държавни помощи, с цел да могат българските земеделци да покриват изключителните разноски пред тях. Също такае осъществяване на осведомителна акция за новостите пред земеделските производители. Те би трябвало да са оптимално осведомени, с цел да получат финансово подкрепяне по всички вероятни интервенции, Целта на ограниченията е опазване на родното произвеждане, сподели Яхова

Тя очерта провокациите във връзка със Стратегическия проект на България. Те са новите форми на финансиране посредством екосхемите, за изпълнени зелени практики.Променените цели, по отношение на понижаване на излъчванията, изменение и запазване на климата, понижаване на употребяваните равнища на препарати за растителна отбрана, поощряване на стабилно развиване и ефикасно ръководство на естествените запаси, като вода, почва и въздух, в това число посредством понижаване на зависимостта от химически субстанции.

Нищо от това обаче, не може да се реализира от служебното държавно управление, по тази причина е належащо след изборите партиите да прояват разсъдък и отговорност, и най-важното - да има разговор. Диалог за сформиране на държавно управление, което да се заеме с решение на ежедневните проблеми на хората. За това приканва Движение за права и свободи.

След Две могили, Яхова се срещна с жителите на селата Помен и Бъзовец. Заедно с нея бяха Сетвие Имамова и Фани Филипова, две от претендентите за депутати от Движение за права и свободи, които са от двемогилска община, както и Гюрай Хамдиев, който също е обвързван с Две могили.

Хората от дребните обитаеми места показаха разочарованието си от това, че политиците не помнят за техните проблеми след изборите. Сетвие Имамова, кмет на Помен, показа опита си от това, че нещата се случват, когато локалната власт има поддръжка и на национално равнище. Тя описа за съответни планове в селото, като ремонта на читалището и газификацията, които са на стойност стотици хиляди левове и са се случили с помощта на поддръжката на депутатите от Движение за права и свободи. Ализан Яхова пое ангажимент, дружно с общинския ръководител на Движението в Две могили Юсеин Юсеинов, да се реши казуса с мюсюлманското гробище в Бъзовец.

“България е в сериозна политическа рецесия. Финансовото положение на държаватане е положително. Няма бюджет, което пречи на общините да извършват своите обществени функционалности. Трябва ни държавно управление, което да взема решение проблемите на хората. Наше обвързване е като жители да гласуваме. С Движение за права и свободи във властта дневния ред на елементарния човек ще бъде и дневен ред на Народното събрание ”, безапелационна бе Яхова.

По думите и България има няколко съществени казуса и партиите би трябвало да се обединят към тях.

“Мустафа Карадайъ е единствения водач, който сподели, че евреме за отговорност към държатава Ние сме партията, която учи останалите на разговор и взаимни отстъпки ”, сподели Яхова и изиска поддръжка с цел да може още веднъж да стартират да работят европейските стратегии, и земеделците да си получават дотациите. “С номер 13 да спрем това безумство ”, прикани Ализан Яхова.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР