Надпреварата се провежда на летището край село Иново и се

...
Надпреварата се провежда на летището край село Иново и се
Коментари Харесай

Видин е домакин на втория кръг от Националния шампионат по Драг рейсинг за мотоциклети

Надпреварата се организира на летището край село Иново и се провежда от професионален състезателен клуб “Хела мото спорт ” взаимно с Община Видин.

Събитието е по-мащабно от предходния кръг, като в него се включват водачи от страната и прилежащите страни Румъния, Сърбия, Гърция и Молдова.

На събитието участва Емилиян Евтимов представител на Община Видин, както и водещ на събитието.

“От иметона кмета на Община Видин и от свое име желая да поздравя всички фенове и състезатели и да им благодаря за присъединяване в днешното събитие ” - сподели в приветствието си Емилиян Евтимов и прикани феновете на високите скорости да тестват уменията си на избраните за това места. Той им пожела триумф и положителни страсти.

Републиканският шампионат е част от спортния календар на Българската федерация по мотоциклетизъм и се организира за втора поредна година. Летището край с. Иново дава отговор на всички условия за мил рейсинг и има капацитет да се трансформира в едно от бъдещите трасета на Европа.



Почитателите на рисковото шофиране имат опция да тестват своите коли в обезопасена среда с измервателна инсталация. В надпреварата вземат участие мотори в няколко разнообразни класа, като за спечелилите са планувани награди.

Община Видин е осигурила нужните условия за обезопасяване на трасето, както за участниците, по този начин и за феновете.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР