Израелският гранд Макаби (Тел Авив) извади оферта за крилото на

...
Израелският гранд Макаби (Тел Авив) извади оферта за крилото на
Коментари Харесай

Израелски гранд иска да купи футболист на Лудогорец

Израелският гранд Макаби (Тел Авив) извади оферта за крилото на Лудогорец Мавис Чибота. Двата клуба водят интензивни договаряния за правата на играча. Първоначално разликата в предлаганата за фланговия нападател сума и желаната от Лудогорец е била много огромна, само че последователно двете страни се приближават една до друга, настояват медиите в Израел.

Първата оферта на Макаби е била за 800 хиляди евро. Ръководството на разградчани обаче е поискало за Чибота 1,3 млн. евро. “Ще се стигне ли до съглашение? В момента двете страни се пробват да сближат позициите си и да “затворят дупката”, написа one.co.il.

25-годишният Чибота бе притеглен в Лудогорец от различен израелски отбор - Бней Йехуда. Той дойде в Разград преди началото на сезон 2019/20. Общо за “орлите” има 42 турнирни мача, в които осъществя 10 гола. През тази пролет обаче Мавис рядко намираше място в състава на Валдас Дамбраускас.

Интересното е, че в Макаби (Тел Авив) чартърен от Лудогорец играе Дан Битон. През предходната акция офанзивният халф взе присъединяване в 28 турнирни мача, в които вкара 4 попадения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР