Лидерът на Шотландия – Андрю Робъртсън, прие адекватно критиката след

...
Лидерът на Шотландия – Андрю Робъртсън, прие адекватно критиката след
Коментари Харесай

Робъртсън: Със сигурност утре ще сме бесни, трябва да реагираме

Лидерът на Шотландия – Андрю Робъртсън, одобри съответно рецензията след тежкото проваляне с 1:5 от Германия на старта на UEFA EURO 2024.

Капитанът на Шотландия и състезател на Ливърпул подчертава върху качествата на Германия и по какъв начин биха „ гайдарите “ реагирали след старта на Европейския шампионат.

„ Не се представихме на равнище, не успяхме да се покажем и не бяхме нападателни. Оставяхме им време да държат топката. Останахме с 10 индивида и сигурно не успяхме да удържим натиска им. Това е огромно отчаяние за нас. Трябва да реагираме на това проваляне, защото има какво да опровергаваме от този мач.

Техните звезди се показаха на равнище и се чака отговор от наша страна. Със сигурност тези мачове ще са по разнообразни. Играем с футболисти от високо равнище. Трудно ми е да отговоря по какъв начин ще се случи, само че ние през днешния ден не играхме на максимума. Трябва да се борим, с цел да се представим по-добре. Когато се събудим на следващия ден, ще бъдем гневни, само че ще опитаме да променим обстановката “, приключи капитанът на Шотландия.

-->  Euro 2024

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР