Изглежда, че в живота на Деми Ловато се появи място

...
Изглежда, че в живота на Деми Ловато се появи място
Коментари Харесай

След злополучния годеж Деми Ловато си хвана ново гадже

Изглежда, че в живота на Деми Ловато се появи място за нов мъж.

Изпълнителката на " Sorry Not Sorry " и музикантът Джутс оповестиха романса си с сантиментална среща в Ню Йорк. Двойката е била видяна да се разхожда ръка за ръка в Ню Йорк на 16 август, а свидетел описа пред E! News: " Изглеждаха извънредно щастливи ".

По време на разходката им, която включваше и спирка в италианския ресторант LAVO, Деми носеше кожено яке върху черна тениска и карирана пола за срещата, а Джутс - пуловер на звездички върху бяла тениска и сини дънки. Според очевидци двамата са се гушкали и целували по време на престоя в ресторанта, а на потегляне са се държали за ръце.

Срещата им идва малко повече от седмица, откакто източник удостовери пред E! News, че Деми има нова връзка, само че не разкри името на мъжа. " Деми е доста щастлива и е на ужасно място в живота си ", сподели източникът на 8 август, " и има здравословна връзка с гадже музикант ".

Това се случва и съвсем две години след раздялата на Деми с артиста Макс Ерих. Двамата се сгодиха през лятото на 2020 година, само че се разделиха единствено няколко месеца по-късно след плевел скандал, при който почитатели на певицата упрекнаха Ерих, че от години си търси известна жена и към този момент бързо е хванал една.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР