Звездата от Женени от пръв поглед“ Ела Морган сподели загадъчна

...
Звездата от Женени от пръв поглед“ Ела Морган сподели загадъчна
Коментари Харесай

MAFS` Ела Морган казва, че е „жертва на горчивина“, тъй като Джей Джей Слейтър предприема следващата стъпка с Кейти Прайс

Звездата от „ Женени от пръв взор “ Ела Морган показа загадъчна обява на фона на престоя си в Celebs Go Dating, като нейната „ някогашният “ Джей Джей Слейтър продължава романса си с Кейти Прайс.

29-годишната Ела беше измежду булките в шоуто E4 предходната година и в последна сметка стартира романтика с 31-годишния Джей Джей, макар че в началото бяха спрягани с други хора за това. Двамата обаче по-късно се разделиха и в този момент той излиза с Кейти, на 46.

По-рано този месец се сподели, че Ела е споделила целувка с Боби Брейзиър, член на актьорския състав на EastEnders, на 20, по време на афтърпарти след BAFTA TV Награди. И от този момент беше оповестено, че тя ще търси сътрудник в Celebs Go Dating, с нея в състава за идната поредност.

Разбира се, че продукцията към този момент е почнала и по време на фотосите Ела взе към своята история в Instagram в неделя сутринта, с цел да показа обява с почитателите си. Тя показа откъс, качен от различен акаунт, който загатва ревността.

Въпро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР