Зрителите на Countryfile се нахвърлиха срещу програмата на BBC, обвинявайки

...
Зрителите на Countryfile се нахвърлиха срещу програмата на BBC, обвинявайки
Коментари Харесай

Зрителите на Countryfile критикуват „позорния“ епизод, докато се възмущават „Cull the BBC“

Зрителите на Countryfile се нахвърлиха против програмата на BBC, обвинявайки я в „ подвеждащо и пристрастно “ отразяване по отношение на умъртвяването на язовец и противоречивата тематика за туберкулозата по говедата.

В най-новата част от програмата на BBC, водещите Адам Хенсън и Шарлот Смит преведоха феновете по живописната Пътека на камилите в северен Корнуол, маршрут, разпрострян се на 28 благи от старинния риболовен град Падстоу до скалистия Bodmin Moor.

Двойката се зарови в богатата дива природа, обитаваща този разнороден пейзаж, и се срещна с локални поданици, които живеят и работят по пътеката. Смит също посети Националната люпилня за омари и се задълбочи в настоящите тактики, които се ползват за битка с туберкулозата при говедата в Англия и Уелс.

Смит разказа в детайли мрачната действителност, пред която са изправени говедата, диагностицирани с туберкулоза, заявявайки: „ Всички животни, класифицирани като реактори, това е говеда, които демонстрират реакция на бучка на кожата към туберкулозно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР