Анди Мъри напусна Откритото първенство на Франция в първия кръг,

...
Анди Мъри напусна Откритото първенство на Франция в първия кръг,
Коментари Харесай

Анди Мъри отпадна от Откритото първенство на Франция от Стан Вавринка след оттегляне. Обратен ход

Анди Мъри напусна Откритото състезание на Франция в първия кръг, откакто беше надвит от сътрудника си деец Стан Вавринка.

Мъри, който играеше на Ролан Гарос, откакто се възстановяваше предварително от развалени връзки на глезена, беше надвит изчерпателно с 6-4, 6-4, 6-2 от Вавринка. Той игра в непокътнатия си битов жанр, само че това не беше задоволително покрай това против швейцареца, чийто моден бекхенд с една ръка удряше победител след победител.

37-годишният шотландец играеше в Гранд Шлем за първи път от 2020 година и в последна сметка беше сполетян от същата орис като преди четири години - и на полуфиналите през 2016 и 2017 година - когато Вавринка победи. Вавринка е с две години по-възрастен на 39, само че беше съвсем непогрешим, пробивайки си път до втория кръг, откакто Мъри сменяше ракетите си и се оказа безплодно.

„ Първата ми дума към него беше почитание “, Вавринка, французинът от 2015 година Открит първенец, сподели: „ Има огромно почитание към един популярен първенец. Наистина ми ха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР