Рори Макилрой използва социалните медии в понеделник следобед, за да

...
Рори Макилрой използва социалните медии в понеделник следобед, за да
Коментари Харесай

Макилрой ще пропусне Travelers като част от 3-седмична почивка, за да се възстанови от срива на US Open

Рори Макилрой употребява обществените медии в понеделник следобяд, с цел да каже, че неговият замайващ срив на US Open е може би най-трудният ден в кариерата му и че той ще изтегли идващите три седмици, с цел да „ построи себе си назад “.

Това значи, че той ще пропусне Travellers Championship, последното събитие за автограф на $20 милиона в графика на PGA Tour с лимитирано поле и не прорез.

„ Единствената дума, с която бих описал кариерата си, е устойчива “, сподели Макилрой в обявата си. „ Показвах своята устойчивост още веднъж и още веднъж през последните 17 години и отново ще го направя. “

Макълрой два пъти имаше преднина с един изстрел на Пайнхърст №2, до момента в който не затвори с три боги в своя последните четири дупки, като пропусна 30-инчов удар на 16-та дупка и удар на 18-та дупка от вътре в 4 фута.

Брайсън ДеШамбо го завоюва със сензационно тъждество на 18-та, удряйки 55-ярдов бункер изстрел на 4 фута за номинал, с цел да победи Макилрой с един изстрел. Макилрой стана първият...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР