Всички търсим начини да забавим процеса на стареене, независимо дали

...
Всички търсим начини да забавим процеса на стареене, независимо дали
Коментари Харесай

Д-р Майкъл Мозли казва, че едно популярно упражнение може да „забави“ процеса на стареене

Всички търсим способи да забавим процеса на стареене, без значение дали е посредством извършения, диета или артикули без рецепта.

Но един доктор има вяра, че може да се е натъкнал на основен инструмент в борбата да останем здрави, до момента в който остаряваме - и той съществува от хилядолетия. Д-р Майкъл Мозли се е задълбочил в проучване, което допуска, че йога освен покачва силата и гъвкавостта, само че също по този начин усъвършенства настроението и понижава напрежението и безпокойството - и даже може да " забави или забави скоростта на стареене на клетките ".

Като част от своя подкаст Just One Thing по BBC, доктор Мозли изследва историята и изгодите за здравето от йога. Йога се практикува от минимум 5000 години, само че закупи световна известност едвам през 19 век, когато фотосите разрешиха другите придвижвания и пози елементарно да се споделят по целия свят. Въпреки че има доста разнообразни типове йога, пет добре познати разновидността се открояват - Виняса, Астанга, Хатха, Айенгар и Хот Йога, оповестява Wales Online.

Д-р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР