Истинско чудовище вилнее из столичния квартал Люлин. Огромен питон, който

...
Истинско чудовище вилнее из столичния квартал Люлин. Огромен питон, който
Коментари Харесай

Чудовищен питон вилнее из Люлин

Истинско страшилище вилнее из столичния квартал Люлин. Огромен питон, който от известно време живее в общинския регион, е упрекнат в гибелта на над тридесет улични котки.

Според очевидци мистериозното влечугото населява зелената повърхност сред блоковете 906, 907, 906П, 908. В междублоковото пространство от край време е цялостно с улични котки, само че в последно време броят им внезапно намалял.

Той е доста жилест. Хем е наедрял, хем е чевръст. Като пружина скача. Всяка година котките раждат доста котенца. Това лято обаче тази роди, онази роди-малките на всички котки започнаха да изчезват. Това животни ги яде, описа стара дама пред кореспондент на БТВ.

Апартаментът ми е на първия етаж. Преди дни слушам котката ми да мяука мощно на перваза. Майка ми излязла да ревизира какво става и тогава видяла огромен сивобял питон да се спуска към котката, кълне се различен столичанин.

Притеснени жители решили да вземат ограничения и се обадили на тел. 112, само че оттова ги отсвирили с аргумента, че работното време минало. Казали им сами да открият леговището на питона, тъй като институциите няма да тръгнат да се занимават с влечугото.

Просто не ни имат вяра. Мислят, че сме се дрогирали и подаваме погрешни сигнали, жалват се още поданици от Люлин.

Жена ми твърди, че го е видяла. Простирала предходната вечер и изтървала един чаршаф на земята. Слязла да го вземе и влечугото минало сред краката ѝ и оставило слуз. Било дълго към 4 метра, споделя следващият угрижен софиянец.

 Голям питон

Специалистите обаче са скептични по случая, защото съгласно тях змиите не оставят слуз.

Някои поданици на Люлин считат, че люспестото чудовище е отгледано и пуснато преднамерено от човек, за понижаване популацията на бездомните котки в региона.

Мислим, че една съседка, която развъждаше влечуги, може да е свършила тази работа. Тя се измести от дълго време, само че може змията да е пусната от щерка ѝ, която ненавижда котенца, разсъждават люлинчани.

И до момента в който уплашените софиянци се чудят по какъв начин да се отърват от влечугото-пришълец, природозащитници напомнят, че змиите са предпазен тип в България и че въпросният питон би трябвало да бъде хванат, а не убит като ягуара в Ловеч.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР