Гинко билоба! ПП-ДБ имат спешна нужда от гинко билоба и

...
Гинко билоба! ПП-ДБ имат спешна нужда от гинко билоба и
Коментари Харесай

Делян Добрев: Гинко билоба! ПП-ДБ имат спешна нужда от гинко билоба, а ако това не помогне - от спешно пенсиониране

Гинко билоба! ПП-ДБ имат незабавна потребност от гинко билоба и в случай че това не им помогне - от още по-спешно пенсиониране! Това написа във Facebook депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. Ето какво още гласи обявата му:

" Денков за Борисов: " След като смъкна нашите две държавни управления... "

Денков е роден 1962 година. Тоест тази година ще навърши 62 години. Нормално е на тези години главно да ти се пътува (в чужбина - фантазията на пенсионера), както и да забравяш доста... Затова са измислили и Гинко билобата. Пие се от 40 до 120 мг три пъти на ден.

А останалите, които нямаме потребност от Гинко билоба, си спомняме, че:

1. Първият кабинет Франкенщайн сред Политическа партия, Демократична България, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ падна, тъй като Слави Трифонов си отдръпна поддръжката. Тогава Политическа партия купуваха депутати на Има Такъв Народ за милиони - информация Виктория Василева и Радостин Василев. ГЕРБ им разкривахме далаверите и им гледахме сеира.

2. Вторият кабинет напълно от ППДБ (с едно министърче на ГЕРБ) бе свален от САМИЯ ДЕНКОВ, тъй като той си подаде собственоръчно оставката пред 49-ото Народно заседание. Ако не я беше подал, можеше още да си е министър председател, тъй като аз единствен в ГЕРБ желаех да си върви.

Денков, предлагам ти Гинко билоба 3 пъти на ден! Най-приятелски!

P.S. Денков, Борисов те избра за министър председател, не те смъкна! Ако не беше Борисов, още щеше да мишкуваш в Министерство на образованието ", написа още Добрев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР