Инициативата цели да компенсира 110% от въглеродните емисииБлокчейн платформа може

...
Инициативата цели да компенсира 110% от въглеродните емисииБлокчейн платформа може
Коментари Харесай

Ливърпул залага на блокчейн в екологичен проект

Инициативата цели да компенсира 110% от въглеродните излъчвания

Блокчейн платформа може да трансформира Ливърпул в първия „ климатично положителен ” град

Ливърпул е на път да стане първият „ климатично положителен ” град в света, като компенсира повече от 110% от въглеродните си излъчвания. Общинският съвет на града разгласи партньорство с локалната „ Фондация Посейдон ”, чиято блокчейн платформа може да трансформира града в „ климатично положителен ” до края на 2018 година

Ливърпул компенсира въздействието на своите въглеродни излъчвания основно посредством поддръжка за планове за запазване на горите и залесяване, написа GreenTech.bg. Съветът реши да понижи въглеродното влияние на града с 40% до 2030 година и започва планове за енергийна успеваемост, с цел да реализира тази цел, включително апаратура на икономично LED осветяване.
още по тематиката
„ Радвам се, че подписахме това съглашение за партньорство, с цел да свържем Ливърпул непосредствено с потребни за климата планове по целия свят ”, съобщи Джо Андерсън, кмет на Ливърпул. „ Технологията е първата по рода си, която в действителност дава решение на държавни управления, компании и обособени лица по света да оказват помощ да преобърнем аргументите за изменението на климата ”.

Кметът прикани и други градове по света да вземат образец и да употребяват модерната технология за запазване на климата. „ Развълнуван съм, че това съглашение ще внесе авангардната технология в нашия град ”, добавя Андерсън.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР