Хубавите спомени топлят сърцето. Много често не си даваме сметка

...
Хубавите спомени топлят сърцето. Много често не си даваме сметка
Коментари Харесай

Тайните на перфектната коледна снимка за спомен

Хубавите мемоари топлят сърцето. Много постоянно не си даваме сметка какъв брой значими са те и по какъв начин в действителност живеем, с цел да оставяме приятна следа в предишното си, за която на драго сърце и усмивка да си спомняме.

Традиция е фотоси да се вършат в знакови моменти, на празници, на рождени дни или когато човек реализира нещо, пътува и се развива или просто желае да си направи селфи на фона на някоя забележителност.

Наближават коледните и новогодишните празници. Социалните мрежи и персоналните ни албуми ще се препълнят от нови снимки, цялостни с усмивки и доста наслади.

Какво би трябвало да знаем, с цел да си създадем идеалната фотография за Коледа, която да запазим като безценен спомен?

Координирайте облеклата, само че избягвайте еднаквостта

За да наподобява една фотография на професионално изпипана е добре авансово да се намерения по какъв начин всеки от участниците в нея ще бъде облечен. Важно е, с цел да не се бият цветовете и принтовете на фотографията, тъй че тя да е хармонична за окото. Избягвайте безусловно идентичните дрехи, тъй като обезличават и са демонстрация на неприятен усет.

Прекалено шарените окраски на облеклата не биха стояли добре на фотографията, имайки поради че към вас като декор ще блещукат коледни украси и лампички.

Избягвайте огромни щампи, лога, карирани и раирани платове

За да не рискувате фотографията ви да замязя на пъзел или напрягаща очите картина, избягвайте сходни композиции на нея. Облечете нещо елегантно, красиво, може и с наситени цветове, само че не прекомерно биещи се един с различен.

Не носете прекомерно доста грим

За предпочитане е да сложите дневен грим, който да не е прекомерно придирчив. Ако няма да ви снима професионален фотограф, евентуално тънкостите в изпипването на фотографията няма да са ви задоволително ясни. Така в случай че носите прекомерно доста грим, може да излезете злокобно на фотографията. Придържайте се към естествеността.

Включете и децата

В един прекрасен коледен спомен няма по какъв начин да не участват и децата в фамилията. Включете и тях. Могат да заемат централно място в фотографията, а може и да са на назад във времето, само че не по значимост, несъмнено. Например, може да се вижда по какъв начин в далечината украсяват елхата или оказват помощ в приготовленията в кухнята.

Внимателно подберете фона

Фонът на който ще бъде снимана фотографията, е от извънредно значение за посланието ѝ. Няма значение какъв брой хубаво сте украсили или какъв брой сладки са децата ви до момента в който си играят към елхата, в случай че като главен декор на назад във времето се виждат неизмитите ви съдове. Подберете добре мястото, на което ще заснемате красивата си фотография за коледен спомен тази година.

Не забравяйте за осветлението

Когато вършиме специфична празнична фотография за спомен, би трябвало да вземете под внимание светлината в помещението. Тя е основен фактор за красивата снимка. Включете и лампичките на коледната елха. Те ще прибавят топлота и уют към фотографията ви.

Не забравяйте усмивките

Какво е коледна снимка без въодушевление! Кажете някоя смешка авансово, разсмейте се, отърсете се от фамилните неразбирателства, в случай че е имало такива преди този момент. За запечатването на един прекрасен спомен са нужни необятни усмивки и доста положително въодушевление.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР