Астролозите смятат, че първият летен месец не е просто период,

...
Астролозите смятат, че първият летен месец не е просто период,
Коментари Харесай

Астролози посочиха три късметлийски зодии през юни

Астролозите считат, че първият летен месец не е просто интервал, когато топлината се връща към живота и се задава релакс, а време, цялостно с приятни изненади. Юни в Годината на Дракона няма да бъде изключение.

Експертите считат, че в този момент е моментът да се извършите с сила, да повярвате в фантазиите си и да се заредите с позитивизъм, с цел да пожънете плодовете на триумфа до края на сезона. Месецът ще бъде изключително сполучлив за три зодии, даже триумфът да ги споходи в разнообразни области. По волята на звездите и съгласно китайския хороскоп те ще имат шанс. Кои са те?

Плъх (1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

За родените в тези години Вселената ще подари възходи и падения при започване на лятото. Те ще се отразят както на кариерата, по този начин и на персоналния живот; изборът на вярната посока от многото пътища, препоръчани от ориста, ще бъде значим.

Експертите предлагат да се вгледате по-внимателно в обкръжението си, да извършите прецизен разбор, да се възползвате от забележителната просветеност, с която са надарени Плъховете. Те би трябвало да редуват отмора и работа, време със фамилията и приятелите - такава естетика ще докара до достижения и неувредено здраве. Парични проблеми няма да има, само че насладата от сполучливата себереализация ще е налице.

Свиня (1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

През юни този знак на китайския хороскоп ще има опция да изпита спомагателна наслада от приятни покупки, до момента в който финансовото положение на знака няма да пострада.

Астролозите предлагат да изберете какво желае да направи Свинята: в случай че сте нетърпеливи, можете да се заемете с нов план на работа. Ако желаете да си починете, излезте на заслужена отмора.

Месец юни ще се трансформира в интервал на достижения за родените през тези години, когато можете да крачите към фантазиите си без боязън. Звездите освен няма да имат нищо срещу, само че и ще оказват помощ в най-деликатните обстановки. Основният съвет на специалистите е да вярвате в себе си.

Маймуна (1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Една хитра и даже подла маймуна ще може да свети пред възхитените погледи през целия месец. Най-добрите качества на родените в тези години - водачество, професионализъм, сексапил и увереност - ще бъдат оценени както от сътрудници, по този начин и от началници.

За Маймуните лятото ще се трансформира освен в интервал на достижения, само че и във време на интензивно другарство, което представителите на знака в никакъв случай не са отказвали. Нови запознанства, забавни събития и срещи и късмет да срещнете някого, с който да прекарате целия си живот - зодията би трябвало да чака такива дарове от юни.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР