Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Не се притеснявайте, ако

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Не се притеснявайте, ако
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 9 Ноември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Не се тормозете, в случай че не съумеете да свършите всичко, което сте възнамерявали и без друго през миналата седмица работихте много интензивно, време е да помислите и за отдих. Днес не е добре да прекалявате с яденето, изключително с пикантните храни.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Един превъзходен ден, в който най-сетне ще се чувствате в личната си кожа. Добър миг да помислите за децата си. Ако към момента не сте се сдобили с такива, въпреки че не пречи да съчетаете двете неща, през днешния ден е доста подобаващ ден за спорт.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ден на изненади.Вие не си падате доста по неизвестностите,но тези ще ви очароват.Не се цупете и не чакайте другите да се сетят от какво имате потребност, поизкайте си го.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ще имате мотиви за обезверение, само че не оставяйте това възприятие да ви води. Потърсете разтуха на нечие приятелско рамо. Е, то е ясно, че при вас това възприятие не трае дълго, вие постоянно вдигате глава и продължавате самоуверено напред. Извикайте тази храброст, която сполучливо се пробвате да прикривате в края на годината.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Настроението ви през днешния ден ще е много приповдигнато. Сигурно има рожденици в близост или чисто и просто сте намерили мотив да празнувате с другари. Правилно, в тези студени дни по какъв начин да се сгрее човек, с изключение на в приятна компания.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Малко обезпокоени ще сте през днешния ден. Сигурно прекомерно доста неща са ви на главата и се чудите с кое по-напред да се захванете. Най-важното е да не се преуморявате. Делегирайте.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес нищо не може да ви уплаши, ще гледате на света метафизичен. Освен това и ще харчите метафизичен, нека единствено да имате по-дълбоки джобове и по-пълни естествено.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще имате да решавате значими въпроси, свързани най-много с отношението ви към други хора. Проявете по-голяма съвестност. Нещата могат да се развият прекомерно сполучливо за вас, само че би трябвало най-малко да участвате.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Доста забързан ден, нека сте съумели да вместите всичко, което би трябвало в графика си. Заради претоварването може да пропуснете нещо значимо или да претупате нещата, действайте по-спокойно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР