Група приятели, пътуващи в кола без водач, претърпяха няколко минути

...
Група приятели, пътуващи в кола без водач, претърпяха няколко минути
Коментари Харесай

Самоуправляваща се кола полудя, пътниците останаха шокирани ВИДЕО

Група другари, пътуващи в кола без лидер, претърпяха няколко минути суматоха в Сан Франциско. Случаят е от предходната седмица.

Неидентифицираните пасажери беседват за пътуването си, до момента в който транспортното средство стартира да изпитва механически проблем. На фрагменти се вижда по какъв начин колата ненадейно завива към тротоара и внезапно стопира, предава Daily Mail.



В този миг в групата се чува смях, като един човек споделя: „ О, не мисля, че това беше планувано! Приятелю, какво ни направи?

Друг дава отговор: „ Ъмм, това беше някак ужасно.

След това колата стартира да се движи още веднъж и потегля на заден ход по основния път, до момента в който стои на кръстовище, като един човек се чува да крещи: „ Завийте наляво, апелирам! “.

След това видеото демонстрира камион в профил на улицата, който чака да мине. Колата се изправя и стопира за няколко секунди. В последна сметка наподобява, че е възвърнала " възприятието " си за посока и стартира да кара по улицата.

Накрая се чува по какъв начин групата се смее и един от тях споделя: „ Както и да е, бъдещето е в този момент.

" Разбрано е, че транспортното средство принадлежи към линия круизни таксита без водач. Само преди седмици туристическата асоциация на Сан Франциско пусна футуристичните транспортни средства и предложения пасажерите да изпитат новата тръпка.


Снимка: AP

Колите съществуват от две години в Калифорния и преди към месец регулаторите в щата утвърдиха денонощен достъп до такситата Waymo и Cruise. " Круизните " таксита са Chevrolet Bolts, които работят с основан на браузър инструмент, наименуван Webviz.

Техните съперници Waymo са напълно електрически Jaguar-IPACE, ръководени от техния „ водач “ от пето потомство.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР