Футболистите на Арсенал тотално са загубили увереността и самочувствието си.

...
Футболистите на Арсенал тотално са загубили увереността и самочувствието си.
Коментари Харесай

Фреди Люнгберг: Ще се опитам да помогна за преодоляването на трудния период, а останалото зависи от клуба

Футболистите на Арсенал тотално са изгубили увереността и самочувствието си. Това разгласи краткотрайният ментор Фреди Люнгберг след провалянето с 1:2 от Брайтън нощес.

" Те просто нямат убеденост. През първото полувреме се опасяваха да владеят топката и да се движат и просто стояха на едно място. Това е нещо, за което би трябвало да поговорим " разяснява Люнгберг.

" Имат потребност от една победа, с цел да тръгнат нагоре и могат да я реализиран, защото в първите 20 минути от второто полувреме играхме мощно. Когато си изгубил вкъщи може би сходни думи наподобяват пресилени, само че в действителност за този къс интервал се оправиха добре " добави той.

" Когато има смяна на мениджъра в никакъв случай не е елементарно за играчите. Нормално е да позагубят увереността си и против Норич и Брайтън това се видя, макар положителните интервали в мачовете. Все отново вкъщи би трябвало да сме по-активни и по тази причина сме разочаровани. Трябва да сме на равнище от самото начало, а не бяхме. Не може във Висшата лига да искаш да печелиш с едно положително полувреме " сподели още Люнгберг.

" Нервността на почитателите също им се отразява и това бе явно. В последна сметка и те са хора, желаят да се оправят добре, само че усещат напрежението. Аз ще се опитам да оказа помощ за превъзмогването на сложния интервал, а останалото зависи от клуба " посочи още той.
 Брайтън победи Арсенал с 2:1 като посетител
Кошмарът за Арсенал няма край, " топчиите " отстъпиха на Брайтън

" Чайките " се постановиха с 2:1 при гостуването си на " Емиратс "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР