Старши треньорът на Рилски спортист Любомир Киров разкри кое е

...
Старши треньорът на Рилски спортист Любомир Киров разкри кое е
Коментари Харесай

Любомир Киров: Енергията на състезателите е най-важна

Старши треньорът на Рилски състезател Любомир Киров разкри кое е било основно за трагичния поврат против Балкан в първия мач финалната серия на Националната баскетболна лига.

След 21 точки пасив самоковци стигнаха до успеха.

" Решаващото за обрата ни беше силата на играчите и това да бъдат малко по-спокойни. Очевидно преди мача бяхме пренавити. Аз не съумях очевидно да си свърша работата в съблекалнята да бъдат по-спокойни, само че второто полувреме към този момент бяхме по-спокойни, отвори ни се нахлуване, несъмнено след нашата нападателна отбрана, и това реши мача. Затова беше мъчно на тима на Балкан да се върне в дуела. Това, което им споделих откровено на почивката в съблекалнята е, че просто би трябвало да бъдат спокойни, да си отворят сърцата и да играят баскетбола, който могат да играят и който посочваха до момента ", показа той.

Самоковецът разкри, че Крис Минков ще отсъства поради болест.

" Енергията на състезателите ще бъде най-важна, с цел да стигнем до втора победа и да се откъснем напред в серията. Крис Минков не беше в групата, тъй като не се почувства добре през вчерашния ден, болен е, на антибиотици е, тъй че ще почива известно време ", добави наставникът.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР