Рилски спортист навакса 21 точки изоставане, за да спечели първия

...
Рилски спортист навакса 21 точки изоставане, за да спечели първия
Коментари Харесай

Чавдар Костов: Защитата ще е важна в следващите мачове

Рилски състезател навакса 21 точки закъснение, с цел да завоюва първия мач с Балкан от финалната серия, а капитанът на спечелилите Чавдар Костов изясни и аргументите за смяната в играта на отбора му.

Баскетболистът означи 8 точки за триумфа на самоковци.

" Мисля, че започнахме да играем отбраната, която желаеме да демонстрираме във всички мачове. Започнахме много превъзбудено мача, направихме доста лесни неточности, от които ни вкараха много бързи офанзиви. Мисля, че второто полувреме се концентрирахме малко повече, нямахме толкоз неточности в нахлуване. Балкан не съумя да употребява толкоз контраатаки и затегнахме много отбраната. Второто полувреме получихме много малко точки ", показа той.

Столичанинът отличи атмосферата в зала " Арена Самоков ".

" Може да се каже, че съвсем през целия сезон имаме до една част, която я губим с много огромна разлика. Явно се придържаме към този жанр на игра. Надявам се идващите мачове да почистим това и да започваме по-концентрирано и мобилизирано. Защитата ще е много значима в идващите мачовете. И двата тима играем нападателна отбрана, на ръба на фала, тъй че който играе по-добра отбрана, ще завоюва. Доста хубава звучност има залата. Не знаех, че основава такава атмосфера. Наистина беше много цялостна. Феновете на Балкан и нашата аудитория сътвориха доста хубава атмосфера. Надявам се във втория мач да е още по-хубава ", добави някогашният национал.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР