Филмовият фестивал в Кан е най-бляскавото кино събитие в Европа

...
Филмовият фестивал в Кан е най-бляскавото кино събитие в Европа
Коментари Харесай

Кан не е само цветя и рози - най-зле облечените знаменитости на фестивала

Филмовият фестивал в Кан е най-бляскавото кино събитие в Европа от десетилетия. Стотици звезди минават по аления килим на бул. " Кроазет ", пристигнали да покажат освен новите си филми, само че и впечатляващи тоалети.
 Българските рокли в Кан - Десислава Тошева и Caviar Couture на аления килим
Българските рокли в Кан - Десислава Тошева и Caviar Couture на аления килим

Още един мотив за горделивост

Пропуски в последното обаче постоянно има, дали поради прекомерно усърдие да бъдат забавни или поради липса на добър стилист. Ето някои от най-зле облечените звезди на Кан 2024.

Айшвария Рей
 Снимка 666728

Някогашната Мис Свят 1994 продължава да е извънредно красива жена. Но даже може да не видим лицето й при тази рокля, която като че ли е направена от стотици изостанали гирлянди за коледната елха. Прекалено доста кич и прекомерно доста искра.

Бари Коган
 Снимка 666731

Актьорът съумя да се трансформира в най-чаканите звезди на аления килим, с помощта на екстравагантния си жанр. Стил, който обаче отсъстваше в Кан. Черен панталон, бяла риза, сако без вратовръзка - досада.

Грета Гъруик
 Снимка 666730

Режисьорката на " Барби " може да беше ръководител на фестивалното жури, сигурно обаче не би могла да журира състезания по жанр. Бяло-синята " прерийна " рокля на Maison Margiela може да е симпатична, само че несъмнено не е за фигурата за Гъруик. А обувките-копитца даже няма да ги разясняваме.

Ева Грийн
 Снимка 666727

Eдна от най-талантливите европейски актриси показва поредност от кошмарни тоалети в Кан. Колебаем се сред няколко от тях, само че в последна сметка се стопираме на тази рокля на Iris van Herpen, която не подхожда нито на тена, нито на излъчването на Ева. Обувките с изрязани пръсти пък са допустимо най-неуместните за нея.

Обри Плаза
 Снимка 666729

Актрисата от " Белият лотос " се появяваше в Кан главно с рокли, които припомнят домашни пеньоари. Но когато облече това създание на Loewe, от краха с роклята с гигантска игла на премиите Еми. Сега просто я е сменила с неотиваща й като цвят с консервативно деколте и непонятен подробност с обръч към ханша.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР