– Какъв е смисълът на живота? – Да виждаш красотата

...
– Какъв е смисълът на живота? – Да виждаш красотата
Коментари Харесай

ЛЪВОВЕТЕ са хората със „синя кръв”, независимо от потеклото си

– Какъв е смисълът на живота? – Да виждаш хубостта и хармонията във всичко и да ги претворяваш по собствен личен метод.

Слънцето е в Лъв – средата на лятото – неподвижният огън в Зодиака, неизменимият Дух, който постоянно и над всичко цари и „ цялостни сърца ни с Любов. Когато чуем за зодия Лъв, в главата ни асоциативно идват думички като власт, огън, милосърдие, популярност, бляскавост, его, надутост, драма, искреност, топлина, младост, творчество, център, благотворителност, обилие.

Такова е Слънцето – нашата звезда, към която всичко в Слънчевата система се върти.

Взимаме Слънцето за шеф на знак Лъв, въпреки действително съгласно по-запознатите астролози, това да е планетата Вулкан.

И по този начин Лъвовете са огромните ярки създатели в Зодиака, които с личността, с гениите си, притеглят мощно вниманието към себе си, с цел да популяризират Живота, да популяризират Любовта, да популяризират Съзидателността, да популяризират Красотата, да популяризират Справедливостта, Жертвоготовността, Доброто, Честното и Благородното.

Те са хората със „ синя кръв ”, без значение от потеклото си.

И в действителност, забележете, че без значение от общественото си състояние, хора със мощно застъпен принцип на Лъва в хороскопа си, се усещат и се държат в някаква степен като същински аристократи.

Техният мащаб на усеща, стремежи, дейности буди по едно и също време терзание и благоговение, само че точно за техните цели скромността не е на място, не и когато сърцето се стреми към Любовта, към Божествеността, към това тя да бъде проявена не по несъвършен, а по най-качествен метод.

Разбира се, колкото повече помъдряват Лъвовете, толкоз повече осъзнават каква е разликата сред количество и качество, сред позлатен метал и същинско злато, сред краткотрайното и непрекъснатото в живота.

В изкуствата, театъра, киното, музиката – на всички места има по доста от силата на Лъва.

Лъвът ни учи, че би трябвало да развиваме персоналните си качества и гении и да ги демонстрираме по неповторим метод.

Двама индивида не могат да изпеят една ария по еднакъв метод или да изсвирят по този начин обещано музикално произведение – всеки ще вложи сърцето си по характерен метод и в действителност ще показа привидно какъв брой е велика Природата и по какъв начин вълшебно е разпределила на всеки разнообразни способности, които въпреки от време на време сходни, в никакъв случай не могат да са идентични, изключително когато извират от дълбочината на душата.

И тук, несъмнено, се крие и огромната заплаха и тестване, през което минава Лъвът.

Дали ще сметне себе си за господ или ще осъзнае, че е едно от децата на Бога, неповторимо – да, незаменимо – да, велико създание – да, само че в действителност преклонен проводник на Любовта.

Такива са същински мъдрите царе, които ръководят добре.

Лъвът може да бъде извънредно справедлив, доста добър консултант е, тъй като осветлява нещата, тъкмо както Слънцето прави деня явен и бял.

Грижи се за по-слабите, онеправданите и е задоволително самоуверен да се жертва за техните права.

Но за персоналните си несъгласия е добре да се допитва до някой смел за гнева му, интелигентен и почтен човек, тъй като не постоянно самомнението му е тъкмо и действително.

Ако стане зависим на егото си, на благосъстоянието си, на дарбите и гениите си, на хубостта си, въобще одобри величието за свое лично, влизайки в сенките на действителността, рано или късно някое „ дете ” по най-унизителния за него метод ще се развика на висок глас, че „ Царят е гол! ” Просто Природата не разрешава безразсъдното, тщеславно заграбване на нейните богатства.

По естество Лъвовете са доста чисти хора, тъй като са огнен знак, а огънят, изключително светлината не могат да бъдат нечисти, те по-скоро чистят.

Външният веществен огън оставя след себе си пушек, до момента в който вътрешният нравствен огън осветлява и възвисява човешката душа. Важно е кое взима превес.

Хората, които не държат дълго в себе си яд, засегнатост, тъга, са Лъвовете, по тази причина и по-лесно простят, стига и да открият в индивида добрина и искреност, изключително след откровено опрощение.

Те не са дребнави и хитростите са им непознати, по тази причина и неслучайно са галеници на ориста. Късметлии са и постоянно ще споделят облагата с приятелите.

Не обичат да са сами, нали все на някого би трябвало да греят. Обаче в моментите, когато егото им стане в по-големи от допустимите размери, се стягат и постоянно стоят сами, преувеличавайки персоналната си покруса и, естествено, чакайки те да бъдат потърсени от другите, вместо просто да вдигнат телефона и да се обадят на някой другар.

В партньорските взаимоотношения типичният Лъв с балансиран темперамент, е правилен и влага доста от себе си.

Не обича посредствеността. „ Навсякъде царува незначителност, само че не трябва да я има в любовта. ”

Обича заниманията и живее за момента, по тази причина все е млад и щур. Обаче му липсва самообладание, не колкото на Овена, само че все пак… Желае всичко тук и в този момент, под най-хубавата форма, по най-хубавия метод.

Петият дом в хороскопа дава отговор на Лъва и е обвързван с децата – от една страна с творчеството, тъй като и творбите на науката и изкуството са самобитни деца, плодове, въпреки това с живите деца, които раждаме и отглеждаме.

Нашите деца в някакъв смисъл са проявените ни стремежи, които би трябвало да възпитаваме. Тук към този момент даже и Лъвовете се учат на самообладание (добре, че са имобилен знак.)

Макар че типичният им способ и при работата им с гениите, и при развъждането на децата е топлотата и обичта, която обожават да раздават. Така по натурален и елементарен път те минават трудностите.

създател: Боряна Делчева, източник: Слънцето в 12-те зодиакални знака

Последвайте ЧЕТИЛИЩЕ  в  Телеграм :

Вижте още: Лъвовете са родени да бъдат в центъра на вниманието

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР