Феновете на хокея ще се насладят на зрелището „Зимна класика”

...
Феновете на хокея ще се насладят на зрелището „Зимна класика”
Коментари Харесай

С тенис и ММА от висока класа спортните канали на Мтел изпращат 2017-a

Феновете на хокея ще се насладят на зрелището „ Зимна класика” на 1 януари от 20:00 часа

Развръзката на демонстративния тенис шампионат Мубадала в Абу Даби и галавечер 219 на UFC са акцентите в програмата на спортните канали на Мтел в последния уикенд на 2017 година.

Тенис шампионатът Мубадала, който се организира годишно в Абу Даби, неслучайно носи названието Световно състезание по тенис. В предходните си 9 издания конкуренцията, в която вземат участие единствено шестима от най-хубавите играчи, е печелена от едвам трима: Анди Мъри (2 пъти), Новак Джокович (3 пъти) и Рафаел Надал (4 пъти). Испанският №1 се отхвърли от присъединяване поради контузия и няма да успее да отбрани трофея си от предходната година, само че целият тенис свят ще следи в какво положение се намира завръщащият се след продължителни лекуване на контузия Новак Джокович. Финалният дуел на шампионата Мубадала ще се излъчи директно на 30 декември, събота, от 17:00 часа по Mtel Sport 1.

В ранните часове на последния ден за годината Mtel Sport 2 ще предава директно галавечер 219 на UFC от Лас Вегас. Началото е 5:00 часа, а главният дуел ще опълчи две от най-популярните дами в света на бойните спортове. Крис Сайборг, която господства през последните години, ще пази купата си в категория „ перо” против Холи Холм – първата жена, победила легендата Ронда Раузи. Внимание заслужава и борбата сред руснака Хабиб Нурмагомедов и бразилеца Едсон Барбоса в лека категория. Този, който завоюва, ще има шанса да се бие против Конър Макгрегър или краткотрайния първенец Тони Фъргюсън.
Освен мощно изпращане на 2017 година, спортните канали на Мтел са подготвили и качествено посрещане на новата 2018 година На 1 януари, от 20:00 часа, всички спортни почитатели ще станат очевидци на най-голямото събитие в сезона на Националната хокейна лига – обичайният мач навън – „ Зимна класика”. Честта да се изправят един против различен пред повече от 60 000 фена тази година се пада на отборите на Бъфало Сейбърс и Ню Йорк Рейнджърс. Домакин на зрелището е бейзболният стадион Сити Фийлд в Ню Йорк. Двубоят можете да наблюдавате по Mtel Sport 2 . Всички тенис шампионати от веригите ATP 1000, 500, както и определени от ATP 250 се излъчват онлайн в България от Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 Гледай онлайн борбите от UFC извънредно по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2. Гледай извънредно у нас конфликтите от NHL, онлайн по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР