Евродепутатът на "Демократична България" Радан Кънев предизвика много въпроси около

...
Евродепутатът на "Демократична България" Радан Кънев предизвика много въпроси около
Коментари Харесай

Радан изтрещя напълно и поиска коалиция с Мая в полза на ...Бонев!

Евродепутатът на "Демократична България " Радан Кънев провокира доста въпроси към репликата си в статус във фейсбук по тази причина, че действително София може да има нов кмет и той да не е нито Фандъкова, нито Манолова. Някои анализатори дефинираха това като следващото шизофренно разделяне сред десните в София, до момента в който Радан Кънев не посочи какво тъкмо има поради.

Кънев прецизира, че член 452 алинея 8 от новия Изборен кодекс дава опция и госпожа Манолова, и господин Игнатов да се откажат от присъединяване в балотажа.

Това значи, че против госпожа Фандъкова ще се изправи претендентът "безспорният победител на първия тур - господин Бонев, който може с лекост да сплоти целия опозиционен избор и да стане кмет ".

[ДБ: Биха разискали покана от Фандъкова, само че зоват да се гласоподава по съвест]

Демократична България: Биха разискали покана от Фандъкова, само че зоват да се гласоподава по съвест

Не разпознават Манолова и Фандъкова като политическа формулировка за смяна

Според Кънев по този начин "всички ще покажем, че в действителност сме подготвени на жертви в името на смяната, че тя не е просто дума, платформа за партийно позициониране. "

"И да, госпожа Манолова няма по какъв начин да вземе София - на първи тур тя просто консолидира аления електорат. Взе гласове колкото Татяна Дончева или Георги Кадиев.

Но тя към момента има късмет да не бъде забравена като следващия червен претендент, изгубил София. Може да потвърди, че нейната идея в действителност е по-доброто ръководство на града. И за тази идея е подготвена на жертви.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР