Мили Боби Браун и Джейк Бонджови са се оженили тайно,

...
Мили Боби Браун и Джейк Бонджови са се оженили тайно,
Коментари Харесай

Мили Боби Браун, 20, и синът на Джон Бон Джоуви, 22, се „женят на тайна церемония“

Мили Боби Браун и Джейк Бонджови са се оженили скрито, съгласно осведомени.

Съобщава се, че актрисата от Stranger Things и синът на Джон Бон Джоуви са се оженили предишния уикенд в Съединени американски щати, откакто са се сгодили преди 14 месеца. Бащата на известната рок звезда на Джейк Джон и родителите на Мили са били на церемонията, съгласно известията.

Смята се, че двойката се е насладила на дребна интимна гала предишния уикенд с близки членове на фамилията, които са следили. Очаква се те да имат по-голяма гала в Съединени американски щати с всичките си другари и семейство по-късно тази година.

„ Мили и Джейк безшумно споделиха обетите си в Америка предишния уикенд. Те възнамеряват по-голяма гала в Съединени американски щати по-късно тази година, само че в този момент са се оженили законно и са оформили цялата документи “, сподели източник пред The ​​Sun.

„ Това беше доста скромна, сантиментална спекулация с най-близкото им семейство с тях, до момента в който споделяха обетите си. " Мили и Джейк започнаха да се срещат през 2021 година, откакто бяха изтъкнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР