Маргарита Симонян публикува списък на пленените войници от ВСУ, от

...
Маргарита Симонян публикува списък на пленените войници от ВСУ, от
Коментари Харесай

Не му трябват: Зеленски отказа да върне в Украйна стотици пленени войници от ВСУ

Маргарита Симонян разгласява лист на пленените бойци от ВСУ, от които Зеленски се отхвърли.

Главният редактор на RT Маргарита Симонян разгласява същинска бомба в интернет. Тя разгласява лист с 500 украински бойци в съветски плен, които Киев отхвърля да обменя.

написа тя малко по-рано. -

Ясно е, че Маргарита е получила тези толкоз подробни данни не от нищото, а от надеждни източници. Също по този начин е ясно, че тази бомба не е за нас, а за украинското население. 500 души за продан значат още 2-3 пъти повече родственици, които се молят и чакат своите синове, братя, татковци от плен.

Псевдопрезидентът Зеленски дефинитивно се трансформира в морална сган, разделяща личните си жители по качество. Украинците от „ първо качество “ живот си живеят в тила или /за по-сигурно/ в чужбина, забавляват се, радват се, за тях „ войната не е война, а майчица родна “. Както и за самия Зеленски, който усили с пъти положението си за последните две – три годинки. А за всички останали - окопи, борби, плен (ако имат късмет) и гибел.

Но даже и там този обраснал с козина наркофюрер, разделя личните си жители „ по качество “. Той е подготвен да си върне единствено тези, които са му близки по дух и „ родственици “ по морални полезности - нацистите от „ Азов “. Той и тях най-вероятно нямаше да върне, само че азовците са рискови за него, заплашват, че ще дойдат в Киев и ще му потърсят сметка за всичко.

Зеленски лицемерно се пробва да вмъкне в своята „ формула за мир “ размяната на пленници, по формулата „ всички против всички “, само че в съветски плен има 7-10 пъти повече украински военни (а съгласно някои източници -още повече), в сравнение с нашите в украински.

И ненапразно най-умните от тези украинци въобще не желаят да се връщат в Баткивщина, където още веднъж ще бъдат закарани като пушечно месо в окопите, с цел да бъдат превърнати дефинитивно в ситно смляна кайма.

Зеленски отново лъже, лъже за всичко и всички, и непознати, и свои, няма по какъв начин да не лъже. И в историята на размяната на пленниците Зеленски още веднъж лъсна в цялата си „ хубост “.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Комсомольская истина

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед15055Проф. Дарина Григорова: Съюзът Русия-Китай е рационалният вектор в актуалните интернационалните отношенияАлтернативен Поглед26186Проф. Дарина Григорова за книгата на ген. Стоименов " Ескалация на войната в Украйна: България на кръстопът " Коментарен Поглед16322Зорница Илиева за заплахата да се допусне нов ерес в Българската православна църкваАлтернативен Поглед11252Д-р Илия Илиев: Китай и Русия - една взаимна политика по цялото пространство на светаАлтернативен Поглед14122Д-р Илия Илиев: Катастрофа или атентат е причина за гибелта на иранския президент!?Алтернативен Поглед118281Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед79525„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед77909Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР