След 15 години Алекс Бейн заснема последните си сцени на

...
След 15 години Алекс Бейн заснема последните си сцени на
Коментари Харесай

Защо Алекс Бейн напуска Coronation Street и кога Саймън Барлоу си тръгва?

След 15 години Алекс Бейн снима последните си подиуми на калдъръма на Weatherfield, до момента в който се приготвя да изследва други инициативи.

Съобщава се, че 22-годишният артист, който играе Саймън Барлоу в Coronation Street от седемгодишна възраст, е бил изпъден от шоуто на ITV, което го е изкормило. И за първи път, откогато се разбра за излизането на Алекс, в този момент бяха разкрити проектите за последните му подиуми. Миналата година феновете видяха по какъв начин Саймън стартира да излиза отвън надзор, откакто помаха за довиждане на своя екранен татко Питър Барлоу, изигран от Крис Гаскойн, до момента в който се впускаше в нов живот в морето. Питър се бореше с психологичното си здраве, откакто умъртви серийния палач Стивън Рийд, изигран от Тод Бойс.

Саймън стартира да се сближава с водача на култа Роуан, сходно на неговата екранна доведена майка Лиан, и в идните подиуми почитателите ще видят Саймън изправен пред две благоприятни условия, които ще го накарат да напусне Уедърфийлд вечно. След като виждат, че Роуан с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР