Един от основните футболисти на ЦСКА през последните години все

...
Един от основните футболисти на ЦСКА през последните години все
Коментари Харесай

Саша Илич бесен на Жеферсон

Един от главните футболисти на ЦСКА през последните години към момента не се е върнал в България и не е почнал подготовка с тима, съобщи БЛИЦ. Това е бразилецът Жеферсон, за който имаше доста спорна информация по отношение на контракта му. Първоначално се говореше, че договорът на играча изтича на 30 юни, а съгласно други – следващата година.

Новият треньор на ЦСКА Саша Илич непрекъснато питал къде е Жеферсон, само че не можел да реализира контакт с него. Телефонът на футболиста или бил изключен, или бразилецът не вдигал.

Накрая ядосаният Илич бил заставен да се обърне към притежателите Ганчеви, с цел да получи съответен отговор. В тима върви слух, че Жеферсон повече няма да се върне в ЦСКА.

„ Червените “ пътуват в четвъртък, 16 юни, рано сутрина за Австрия, където ще протече част от лятната им подготовка.

„ Да, Жеферсон го няма, само че ще се върне. Скоро ще е част от тима, в случай че не бъде продаден, тъй като има оферта за него “, прецизираха от управата на ЦСКА пред БЛИЦ.

Запознати припомниха, че на бразилеца в последно време му е табиет да закъснява за подготовката.

Другият отсъстващ Жорди Кайседо не е с „ алените “ по обясними аргументи – другарските мачове на националния отбор на Еквадор, в които той игра и вкара гол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР