Един от големите фаворити за спечелване на титлата на тенис

...
Един от големите фаворити за спечелване на титлата на тенис
Коментари Харесай

След Джокович: И Надал се сбогува с турнира в Монте Карло

Един от огромните любимци за продобиване на купата на тенис шампионата в Монте Карло - Рафаел Надал, няма да играе на край. Матадора, за който това е едвам втори шампионат през 2021 година (след Откритото състезание на Австралия) отпадна на четвъртфинал от Андрей Рубльов.

Надал загуби оспорвания конфликт с 2:6, 6:4, 2:6 и няма да може да се бори за 12-та купа от конкуренцията.

Снимка: Reuters

След лесната победа над Григор Димитров през вчерашния ден (15 април), този път испанецът не се оправи с положителната игра на международния номер 8. За Рубльов това беше първа победа над именития противник в 3 мача посред им. Руснакът играе за трети път в главната скица в Монте Карло, а до в този момент най-хубавото му класиране беше присъединяване във втори кръг.

23-годишният тенисист записва отличен сезон, откакто игра на полуфиналите в Маями, Дубай и Доха, завоюва конкуренцията в Ротердам, а на Откритото състезание на Австралия бе измежду 8-те най-хубави.

Снимка: Reuters

На полуфинал в Монте Карло той ще играе против Каспер Рууд, който в профил миналогодишния първенец - Фабио Фонини, след 6:4, 6:3.

За място на финала ще спорят и Стефанос Циципас и Даниел Еванс, който през вчерашния ден в профил международния номер 1 Новак Джокович.

Снимка: Reuters
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР