Мъж на 51 години е загинал при пътен инцидент в

...
Мъж на 51 години е загинал при пътен инцидент в
Коментари Харесай

Мъж с колело с монтиран двигател е загинал на пътя в Каварна

Мъж на 51 години е умрял при пътен случай в Каварна, заяви БТ, като се базира на информация от полицията в Добрич.

Съобщението за случая е получено в 19:50 ч. довечера.

По първична информация мъжът е аварирал с велосипед с инсталиран мотор.

 Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми 2 мин. Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет Технически проблеми на матурите по избираем предмет 2 мин. Технически проблеми на матурите по избираем предмет Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие 2 мин. След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми 2 мин. Българска народна банка стяга разпоредбите за разпределяне на ипотечни заеми Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет Технически проблеми на матурите по избираем предмет 2 мин. Технически проблеми на матурите по избираем предмет Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие 2 мин. След като bTV си купи правилните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и Министерство на вътрешните работи започнаха следствие

Инцидентът е станал на ул. „ Черноморска “ в Каварна, като лидерът е паднал на пътното платно. Няма данни за различен участник в случая, прецизират от полицията. 

При конфликта пешеходец почина на място

Оперативна група на Регионално ръководство - Каварна прави оглед на мястото на случая.

Един човек е умрял, а 14 са ранени при 10 тежки произшествия през последното денонощие, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР