Двойният шампион в спортната акробатика от младежките олимпийски игри в

...
Двойният шампион в спортната акробатика от младежките олимпийски игри в
Коментари Харесай

Панайот Димитров става треньор

Двойният първенец в спортната акробатика от младежките олимпийски игри в Буенос Айрес 2018 Панайот Димитров слага ново начало. Доскорошният сътрудник на Мариела Костадинова в смесената двойка разгласи, че става треньор.

Димитров изненада всички с решението си да се откаже на върха на своята кариера. От федерация оповестиха, че са провели многократни диалози с него в опит да го разубедят, само че той изтъкнал персонални аргументи за отдръпването си.
 “Здравейте, споделям се Панайот! Много от вас ме познават като състезател, акробат и т. н. Истината е, че акробатиката е моят спорт. Моята най мощна тръпка, с помощта на спорта аз израснах и съм това, което съм. За тези които не знаят, аз към този момент не съм играч от 2 месеца и половина. Сега минавам от другата страна на моста на другият бряг. Така да го кажа и съм подготвен да стана треньор. Ако има искащи деца, които желаят да практикуват моят спорт - аз съм на среща!!! С огромно наслаждение бих дал цялото си внимание на тези, които желаят да се развиват в този спорт”, написа Панайот Димитров във “Фейсбук”.
От федерацията са сигурни в триумфа на топакробата на новото занятие и му пожелаха триумф.

" Панайот Димитров слага ново начало! Преди два месеца, когато приключи дейната си спортна активност, доста хора се питаха за какво го прави навръх върха на своя триумф в спорта? Днес той даде чакания отговор. Щом е взел съществено решение, на 100% ще успее, тъй като е подобен човек... На добър час, Понко!”, написаха от БФСпортна акробатика.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР