Душите близнаци, известни още като огледални души, представляват силна свещена

...
Душите близнаци, известни още като огледални души, представляват силна свещена
Коментари Харесай

Как да срещна своята душа близнак

Душите близнаци, известни още като огледални души, съставляват мощна свещена взаимовръзка сред двама души, която има по-дълбок смисъл от сродните души.

Огледалните души се считат за една душа, разграничена на две. Затова, когато човек срещне своя близнак по душа, той като че ли намира себе си и добавя изчезналата част от живота си. Според Петър Дънов индивидът има 777 съществени прераждания, като единствено 12 от тях са исторически – тези, в които две души близнаци се откриват взаимно. Връзката сред огледалните души се счита за несравнимо чувство, което носи чувство за целокупност и прераждане.

Макар че това е връзка сред две огледални души, то това не допуска естетика в връзките. Напротив, такива взаимоотношения са извънредно динамични, отличаващи се с внезапни амплитудни положения – или голямо неописуемо благополучие или дълбока тъга.

Как можете да срещнете своята душа близнак

За страдание или не – формулата за среща на вашия нравствен близнак не е открита от никого. Тази съществена против сред две огледални души се случва извънредно рядко, като нормално това става единствено посредством незабравим шанс.

Дори да желаете, вие няма по какъв начин да откриете своя огледален близнак, защото сходни срещи се случват напълно ненадейно. Преди този конфликт с вашата душа близнак, вие може да се сблъскате с редица знаци или събития, които да ви подсказват за тази среща. Те могат да са сънища, видения, попадане на едни и същи числа или изображения, и т.н.

 Как да срещна своята душа близнак

Да познаете, че сте срещнали своя близнак по душа, не е по никакъв начин мъчно. Самото чувство е несравнимо с нищо друго до момента – виждате човек, който като че ли познавате от цяла безкрайност. Вярва се, че при срещата с вашия близнак, вие можете даже да изпитате уплах, защото възприятието е прекомерно друго и непознато за вас.

Всъщност уплахът идва от мощен прочувствен гърмеж, който настава във вас вследствие на срещата сред двете огледални души. Това необичайно чувство доста бързо избледнява, като се замества с чиста обич, откровеност и дълбока обвързаност. Това слага началото на мощна неразривна връзка, защото двете души към този момент се свързван в едно цяло.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР