Донякъде разглеждам уважаваната фигура на проф. Габровски като използвана. Това

...
Донякъде разглеждам уважаваната фигура на проф. Габровски като използвана. Това
Коментари Харесай

Мира Радева погреба кабинета! Шокиращи думи

Донякъде преглеждам уважаваната фигура на проф. Габровски като употребена. Това сподели в дневния блок “Добър ден, България " на Радио “Фокус " социологът Мира Радева за връчения мандат на ГЕРБ-СДС. “Свидетели сме на следващ стадий от политическия спектакъл, в който сме вкарани към този момент много дълго време. Много отегчително и много безконтролно ", съобщи Радева.

“При поръчките, които бяха давани от един месец, е напълно ясно, че няма да се стигне до кабинет - нито с първия, нито с втория мандат. Има някаква напълно нежна вяра за третия - само че и тя ми се коства доста ефимерна ", съобщи тя.
-->
“Най-сигурният белег за това, че няма съгласие е този звук, с който си приказват главните артисти. Продължавам да съм сащисана от метода, по който си разрешават да си приказват тези хора. Имам възприятието, че имаме сериозен цивилизационен проблем. И то, за жал, на висшите етажи, на това, което претендира да е политически хайлайф ", означи тя.

Според нея има деградация на политическите връзки. “Онова, което наричахме етикет, в случай че щете и политическо двуличие, само че въпреки всичко запазваше баланс на връзките, напълно се загуби ", добави социологът.

Мира Радева разяснява, че това е развой, който протича, надхвърлящ границите на България, а международен. “Имам чувството, че това е общ развой и то международни. Лесно се минават всевъзможни граници на възпитание, даже и това, което виждаме на разменяне на реплики за Шенген ", добави тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР