Доказаният убиец с влязла в сила присъда Владимир Пелов изпратил

...
Доказаният убиец с влязла в сила присъда Владимир Пелов изпратил
Коментари Харесай

Срамота - двама министри нищят писмото на убиеца Пелов! Не експертиза, а арест!

Доказаният палач с влезнала в действие присъда Владимир Пелов изпратил писмо до президента Радев, откакто избяга от пандиза и се подигра с правоохранителните органи.

Обръщението му към президента идва откакто 45 дни полицията и службите не могат да го открият.

И вместо от дълго време да е спретнат зад решетките и наказан наново, Пелов най-спокойно изпраща писмо, което... не може да бъде проследено в световния електронен свят.

На фона на позорната обстановка двамата силови министри Валентин Радев и Цецка Цачева разясняват, че била нужна експертиза, която да докажела достоверността на почерка на Пелов!?

А може би е нужна и експертиза, която да потвърди, че Пелов, а не негов двойник е избягал от Софийския централен затвор.

Нима Цачева и Радев, не осъзнавате, че с сходни изказвания ставате за срам, а с това унижавате и институциите, които ръководите?

Нима не ви е ясно, че с несъответстващите си дейности превръщате един пандизчия в тематика №1 и то в случай, че в България са всички европейски водачи?

Действието в тази ситуация е единствено едно. Арест. Незабавно локализиране на местонахождението на Пелов и отвеждането му в пандиза. Едва ли Пелов е неосезаем Батман, кадърен да се телепортира или разполага с качествата на командос от специфичните елементи.

Или още веднъж Бойко Борисов би трябвало да се намеси и да ви свърши работата?

Ивайло КРАЧУНОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР