Днес отново българският парламент бе унизен като институция. Отново се

...
Днес отново българският парламент бе унизен като институция. Отново се
Коментари Харесай

Мнение: Днес отново българският парламент бе унизен като институция от Филип Станев

Днес още веднъж българският парламент бе потиснат като институция.

Отново се откри следващ примитив, който да принизи Народното събрание до долнопробна механа, в която дъни мазна чалга, написа съучредителят на Възраждане.
 Скъсаните дънки на заместител на Слави възмутиха ръководителя на Народното събрание Скъсаните дънки на заместител на Слави възмутиха ръководителя на Народното събрание
Председателят на 46-тото Народно заседание Ива Митева безусловно се скра на заместник-председателя на Има Такъв Народ Филип Станев поради " работното м...

" След като от седмици наред, ръководителят на най-голямата парламентарна група, обикаля из постройката в която Богдан Филов афишира обединяването с поробените ни територии, та в същата тази постройка Тошко Йорданов счита за обикновено да бъде с мазна фланелка.

Днес обаче славчовите аватари минаха всевъзможни граници, когато Филип Станев си разреши да обикаля заседателната зала с изпокъсани дънки.

Не ми се желае да върша съпоставения, само че някой може ли изобщо да си показа това да се случи в Англия, или Германия? Например. "

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР