Джорджия Мелони, лидер на крайнодясната италианска партия Братя на Италия,

...
Джорджия Мелони, лидер на крайнодясната италианска партия Братя на Италия,
Коментари Харесай

Джорджия Мелони е новият лидер на европейските консерватори

Джорджия Мелони, водач на крайнодясната италианска партия " Братя на Италия ", е определена за водач на групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР), осведоми " Политико ".

Мелони написа в " Туитър ", че през вчерашния ден е била определена за ръководител на ЕКР, която сплотява повече от 40 партии. Тя прикани да продължат битката дружно за конфедеративна Европа на свободните и суверенни страни.

Назначението й значи, че Мелони е единствената жена, която управлява европейска и италианска партия по едно и също време, както и първата италианка, която води европейска партия, написа " Република ". Тя наследи чешкия евродепутат Ян Захрадил, който бе ръководител на европейските консерватори повече от 10 година

След моите 10 година..настъпи времето да се пенсионирам. Но аз не мога и да имам по-добър правоприемник: един от най-талантливите политици, плюс мощна жена водач, написа Захрадил в " Туитър ".

Под управлението на Мелони, която си построи известност на изгряваща звезда на италианската десница, " Братя на Италия " съумя да изтръгне левия район Марке от Демократическата партия на районните избори по-рано този месец.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР