Тази сутрин на територията на областите Добрич и Перник се

...
Тази сутрин на територията на областите Добрич и Перник се
Коментари Харесай

Калин Стоянов за купения вот: Схемата е опрощаване на дългове срещу подкрепа за даден кандидат

Тази заран на територията на областите Добрич и Перник се прави профилирана акция против нарушаването на изборните права на жителите . Схемата е опрощаване на задължения против поддръжка за избран претендент на изборите. Цените на един глас са сред 50 и 100 лв.. Това съобщи пред публицисти в Приморско вътрешният министър Калин Стоянов.

Той уточни, че към днешна дата са постъпили 99 сигнала за нарушавания, свързани с изборите. Образувани са 46 досъдебни производства, добави той.

По думите му формираните досъдебни производства са четири пъти повече спрямо предходните парламентарни избори . Постъпилите сигнали пък са се нараснали 2,4 пъти. Аз персонално си изяснявам това с обстоятелството, че може би жителите ни имат повече доверие. И на второ място - Министерство на вътрешните работи този път се ориентира по-рано и действително имаме доста оперативни сигнали, които сега отработваме, акцентира той.

Стоянов означи, че битката с пътния травматизъм остава приоритет. Този който е нарушил разпоредбите би трябвало да си понесе следствията. Само с заплащането на санкциите може да се пречупи възприятието за безотговорност, сподели още той.
 Сигналите за пазаруване на гласове нарастват
Сигналите за пазаруване на гласове нарастват

Има формирани и 16 досъдебни производства
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР