Ясновидец, които много смятат за Новия Нострадамус“, обяви точна дата,

...
Ясновидец, които много смятат за Новия Нострадамус“, обяви точна дата,
Коментари Харесай

Ясновидец каза точната дата, на която може да започне Третата световна война

Ясновидец, които доста считат за " Новия Нострадамус “, разгласи точна дата, на която може да стартира Третата международна война.

Използвайки индуистка астрология, наречена Ведическа, Кушал Кумар уточни точната дата, на която спорът. Кумар, който твърди, че е астролог, неотдавна сподели по какъв начин ще нарасне напрежението сред Израел и Хамас, от двете страни на Корея, Китай и Тайван и Русия и НАТО. Въпреки че някои биха споделили, че това са ослепително явни спорове, Кумар употребява ведическата астрологична карта, с цел да го направи. Той употребява " карта на нашата карма “, употребявайки планетарно и звездно нареждане.

" Предвиждаше се, че 2024 година да бъде доста тревожна във връзка с военното напрежение в горещите точки по света, изключително към 8 май – беше посочено, че ще има ескалация на такива военни фронтове като Корея, Китай-Тайван, Близкия изток, включващ Израел и други в Близкия изток и Украйна-Русия, гневът на НАТО също може да откри израз. Бяха посочени и някои индикации за обвързван водач или водачи в такива райони, които имат съществени здравословни проблеми или подават оставка. Освен това беше посочено, че авиационният бранш и туризмът също са мощно наранени и също беше оповестена паника против тайни или лъжливи условия “, сподели той пред Daily Star.

" Сега, вторник, 18 юни 2024 година има най-силния планетарен тласък за задействане на Третата международна война, макар че 10 и 29 юни също ще са дни напрегнато “, добави той.

Твърденията идват единствено няколко дни откакто формалните лица на Обединеното кралство стартираха уеб страница, с цел да предизвестие на британците с какво би трябвало да се запасят при положение на фактически експлоадиране на война.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР